Mareo Odesláno Březen 13, 2017 Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 Konny presne snazil jsem se to slovne popsat z telefonu malovat fakt ne. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 13, 2017 Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 Já jsem sem taky psal z tabletu, ale nakonec mi to nedalo a sedl jsem k PC a musel jsem to namalovat :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Březen 13, 2017 Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 Jako predelavek z 288 na 312mm jsem za posledni dobu delal asi 15 aut, fakt rozdil v brzdnem ucinku jde poznat a za tu investici do drzaku to stoji.... Pak jsem dal borcovi do fabie rs bremba 323 a to byla jina palba :D ale ty kone uz bylo potreba brzdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Březen 14, 2017 Sdílet Odesláno Březen 14, 2017 Z toho obrázku vyplývá, že na 312 by teda měla být o něco vetší destička. Objednal jsem Zimmermann 312x25 vrtaný, mám je tam teďkom a nepraskly, takže dávám znovu a desky jsem vzal DSPF. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Březen 14, 2017 Sdílet Odesláno Březen 14, 2017 Neni vubec jina desticka?, cemu nerozumis - brzdice jsou absolutne stejne uz jsem to psal vyse. Sak jsem ti psal zimmermann uz davno. Praskaji jenom radoby levne tuning kotouce. A pokud clovek neni idiot a neprepali je hned po prvnich km tak ti vydrzi v klidu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Březen 14, 2017 Sdílet Odesláno Březen 14, 2017 Jo chapu ale vypada to tak, ze desticka by mohla byt o neco vetsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Březen 22, 2017 Sdílet Odesláno Březen 22, 2017 Kotouče a desky už jsou doma, vypadá to moc hezky, ty desky jsou takové hodně drsné. Ale chtěl bych se zeptat, zda-li někdo nevíte, jak zajet tyto desky, bude stačit třeba 20x přibrzdit ze 100 na 50 tak na pul brzdy? A pak třeba 10x ze 130 na 50? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 22, 2017 Sdílet Odesláno Březen 22, 2017 Ja je zajizdel tak, ze jsem prvnich 200-300 km brzdil z lehka, pak jsem tomu obcas vic slapl a po 500 km jsem tomu uz slapal naplno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 22, 2017 Sdílet Odesláno Březen 22, 2017 Jak zajet kotouče a desky bývá v návodu od výrobce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Březen 23, 2017 Sdílet Odesláno Březen 23, 2017 Bohužel ani kotouče Zimmermann nemusí být vždy zárukou úspěchu, švagrovi se zkroutily na 1,6 do nepoužitelnosti během 10.000km. Ježděno velmi defenzivní jízdou. Výměna na reklamaci a po nájezdu dalších 30 tis. zatím v pořádku. Předcházející ATE na stejném modelu nájezd 160tis. od výměny do výměny (ale to bylo na předcházejícím autě, celkem na dvou sadách od nova najeto 290tis.) H 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Březen 23, 2017 Sdílet Odesláno Březen 23, 2017 Toto mají Zimmermann Sport Takže, jestli to dobře chápu: - 15x 3 - 5s ze 100 na 50 - 15x 5s ze 100 na 25 - a mezi každým bržděním mít 3min volné jízdy - a během tohohle zajíždění nemám prudce zastavit - a asi 300km se to bude zajíždět A k deskám nic nepřišlo, jen popis výměny. Takže to jako nemá vliv na desky to zajíždění? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Březen 24, 2017 Sdílet Odesláno Březen 24, 2017 Desky zajizdis podle kotoucu :-) Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MK92 Odesláno Březen 27, 2017 Sdílet Odesláno Březen 27, 2017 zdravim, řekne mi někdo názor na kotouče a desky ferodo na 1.6 74kw? připojuji odkazdy, děkuji :-) https://www.amd-autodily.cz/brzdova-soustava/brzdovy-kotouc-256mm.html https://www.amd-autodily.cz/brzdova-soustava/brzdove-desticky-predni-fdb-1094-a.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jaster-83 Odesláno Duben 7, 2017 Sdílet Odesláno Duben 7, 2017 kotuce neviem, mal som len dosticky ferodo na kotucoch bosch a v pohode, teraz mam ate/ate a rozdiel nevidim, nie som zavodnik :) skor sa mi zda ze tie ate viac prasia..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
doktor Odesláno Duben 12, 2017 Sdílet Odesláno Duben 12, 2017 kdybych volil mezi TRW a Zimmermann - tak Zimmermann . jinak osobne mam Zimmemann Sport + OE desky - zatím paradni najeto cca 15 000 . mel jsem tu par zakazniku kteri chteji ATE power disk + ATE keramicke desky ( brembo max + brembo desky - myslim ze je take dobra kombinace ) Ahoj, mohu tě poprosit o radu?Budu měnit oba zadní kotouče i destičky na octavii tdi 96kW.Co mi můžeš doporučit?Ne drahé,ne nekvalitní,co se křiví.Na foru doporučují jiné kotouče a jinou značku destičky.Prosím i cenu.Děkuji Doktor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 12, 2017 Sdílet Odesláno Duben 12, 2017 Posli jeldovi email na eshop@cc-autodily.cz jelda sem moc nechodi.. Jinak za me muzu doporucit Brembo + Textar.. Odesláno z mého FRD-L19 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Duben 24, 2017 Sdílet Odesláno Duben 24, 2017 Čus lidi,tak se my taky kotouče zkroutili a pěkně to kope do volantu.Objednal jsem nové,ale chci se zeptat...bylo my řečeno,že desky můžou zůstat,že stačí vyměnit jen kotouče!Co Vy na to jako odborníci??? Desky mají najeto cca 6000km!???Díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Duben 25, 2017 Sdílet Odesláno Duben 25, 2017 Nikdo jo,ale lidi každý tomu nemůže přece rozumět!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Viktor X Odesláno Duben 28, 2017 Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 Při výměně kotoučů samozřejmě vyměnit destičky, staré nikdy nebudou rovné. Nebo zafrézovat ;). Vzadu mám nové Brembo MAX/Brembo a paráda, vepředu starší Brembo MAX/Ferodo a bída, i když kotouče málo reznou a díky drážkám se rovnoměrněji sjíždějí, Ferodo destičky slabota, teď jsem po STK a maník stejně jako minule říkal, že oproti ostatním oktávkám předek moc nebrzdí, takže půjdou pryč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Květen 1, 2017 Sdílet Odesláno Květen 1, 2017 Díky samozřejmě jsem si myslel i ty desky,ale děkuji za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy23 Odesláno Červen 24, 2017 Sdílet Odesláno Červen 24, 2017 Ahoj, pročetl jsem toto téma několikrát. Vyšlo mi, ze asi zimmermanny jsou osvědčená kvalita jen si nejsem jistý jaké destičky k nim... zimmermann, ferodo, textar? Je tu někdo kdo se občas trochu sveze a potřebuje aby auto Dobre brzdilo? Chci aby hlavně nepiskaly a idelane co nejméně prasily... předem diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 24, 2017 Sdílet Odesláno Červen 24, 2017 Co práší dobře brzdí. Kotouče a desky záleží na velikosti brzd,stylu jízdy,trasám jízd apod. To se takto říct (napsat) nedá. Origo nejlepší univerzál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy23 Odesláno Červen 24, 2017 Sdílet Odesláno Červen 24, 2017 Vím, ze má známy zimmermann a desky taky zimmermann, akorát občas piskaji ale brzdí Dobre. Tudíž nevím jaké desky k nim vybrat... mám 1.8 turbo, takže 288mm, k jizdam co se tyče, tak nejsem nikde z hor, takže takhle brzdy netrpí, akorát se občas rad svezu ostreji a chci aby to proste pěkné brzdilo. Vím, ze se k tomu musím taky úměrně chovat jinak mi každé brzdy udělají papá. ? Teď mám trw komplet a brzdí to na houby, reakce brzdy velmi malá a přijde mi, jakoby se "prosmekavaly" jedna strana kotouče je obrzdena z poloviny, tudíž také při výměně chci rozhýbat brzdice a nechat je poradně vyčistit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdendabenda Odesláno Srpen 7, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2017 Zdar pánové, četl jsem toto téma snad poctivě celé,ale jsem stejně z toho ko.ot :-) mám 2003 1.9 tdi 81kw řeším přední brzdy, a jsem úplně bezradný. Měl jsem tam nějaké od koupi auta ale ty jsem časem sjel a na doporučení jsem koupil nové přední kotouče vč. brzd. desek nějaké " FREMAX carbon ". Po 3000 kilometrů mi začly kopat a byly zvlněné .... tak jsem si řekl co už,nechal jsem je stočit a že je dojedu. No, a zase tak 2000 a začalo to znova! Při stáčení mi soustružník řekl že jeden byl dobrý a jeden byl zvlněný . Otázka zní.jaké kotouče se u teto octy NEZVLNÍ ?????????? Kdo jste ku.va na tomto autě najeli aspoň 50000 km na kotoučích aby se nezvlnily ????? Dík . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Srpen 7, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2017 Záleží jak jezdíš, taky sem řešil brzdy a težko říct co koupit. Já mám zimmermann sport + ferodo DSPF a brzdí to hezky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdendabenda Odesláno Srpen 7, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2017 Nejsem řidič brzda plyn,jezdím profi s autem 25 let a jsem spíše kochací typ :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 Problem nejsou kotouce, ale unavena predni naprava... Viz: http://autorozvody.cz/clanky/vibrace-prednich-kotoucovych-brzd-vozu-skoda-octavia.html Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 Ale i kotouče to můžou být pokud je náprava ještě OK. Některý jsou "blbuvzdorný", některý chtějí dobře zajet a některý sou na hovno už z výroby. Unavená náprava to u O I bejvá dost často. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jk79 Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 Já mám brzdové kotouče i desky TEXTAR a za ty peníze super volba. Nejsou zvlněné a dobře to brzdí,nepískájí..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdendabenda Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 Tak jsem to vzal vážně a na nápravě se pracuje,tak uvidíme co pak .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.