Fext Odesláno Listopad 21, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 U těhle tlačítek mám s bílou problém a to ten, že znak sedačky svítí jinak než stupnice (lehce nažloutle) je to pravděpodobně spůsobeno světlovodným plastem, ale co s tím nevím Dál mi připadá, že spínač výhřevu okna 5dv. svítí jinak než tlačítko pro víčko nádrže. Stejný odpory i stejný LEDky. Každý tlačítko koupený od někoho jinýho, myslíte, že má jinej rok výroby třeba jinej plast a pak to jinak prosvěcuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GreenLine Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Kus za kus se vyměnit dá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Padouch Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Ahoj, mohl by mi nekdo pomoct? prestala mi svitit zarovka u tlacitka na vyhrev zadniho okna, tak jsem to tlacitko rozdelal a opravdu byla ta zarovka ktera se rozsviti po stlaceni praskla. rozhodl jsem se tam dat Ledku. pripajel jsem k ni 640ohm odpor a cervenou 3mm diodu. problem je ze se nesepne. mohl by nekdo udelat fotku a oznacit + a -? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 http://cs.wikipedia.org/wiki/LED 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Padouch Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 vim jak zapojit led diodu ale nedari se mi najit + a - na tom konektoru. prijde mi jakoby se v tom nekdo uz hrabal protoze vsechny 3 kontakty jsou pokryty cinem. //edit: tak uz to mam. on byl spatny kontakt na tom prepinaci. Ale mam jeste jeden dotaz. jak to tlacitko ma fungovat? kdyz je neaktivni tak mi sviti cervene a kdyz ho zmacknu tak se cele ma podsvitit jinak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Danny1503 Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Čau borci, najde se tady někdo z okolí Znojma, popř. Brna na kompletní přesvícení interiéru v mé O1 - budíky, volant, klimatronic, okna, rádio, prostě celé ?? Cenu respektuji ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mcsolle Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 vedeli by ste mi poradit ako sa da prerobit podvietenie hornej casti maxidotu chalan, ktory mi to robil tvrdil ze sa neda :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 (upraveno) jebačka ale kdo umí tak umí p.s-talker http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=5989&view=findpost&p=1295171 Upraveno Leden 17, 2013 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mcsolle Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 viem ze niektori to vedia... byva dost daleko a na tyzden zase nemozem odstavit auto aby som to s postou poslal :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baro Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Moja prácička. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 U budíků doporučuju sundat ručičky, zespodu strhnout bílou vrstvu. A nakonec natřít červeným lakem, já použil přítelčin na nehty. Vypadá to o dost líp, hlavně ve dne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Cau panove, budu objednavat nejake origo Osram diody PLCC-2, bile 50-225mcd. Cena bezkonkurencni, oproti tem hroznym cinam v GES/GM za cca 7Kc ... Pri mensim poctu cca 4Kc, pri vetsim cca 3,5Kc ... Byl by zajem? At zbytecne nezasiram bazar. Jinak neni problem cokoli predelat, vychodni cechy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 hrozné číny se dají objednat za pár halířů přímo z ebay. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 To mas pravdu, ale vetsina si je kupuje tady v GM, GES apod ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zelva_CZ Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Zdravím lidi, pročítám tohle forum už asi 2hodiny, ale nikde nemůžu najít přesný typ modré SMD ledky pro podvsvícení budíků a ovladače zrcátek u řidiče, může mi někdo prosím pomoct? Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Modra PLCC2 spravne svitivosti - lze nahradit 1206, SMT a mensi ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zelva_CZ Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Modra PLCC2 spravne svitivosti - lze nahradit 1206, SMT a mensi ... Děkuji!! Správná svítivost je jaká? Nebo to záleží na mě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Samo ze zalezi na tobe, nicmene se doporucuje mene svitive, jinak to v noci taha za oci a namaha je to a nekde se vysekas :) Koukni na muj inzerat http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=18169&st=0#entry1354833 Dan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zelva_CZ Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Samo ze zalezi na tobe, nicmene se doporucuje mene svitive, jinak to v noci taha za oci a namaha je to a nekde se vysekas :) Koukni na muj inzerat http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=18169&st=0#entry1354833 Dan Díky moc za radu, poslal jsem ti SZ, chtěl bych se domluvit dále. Pavel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Říjen 26, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2013 Nekdo, kdo dela tyhle veci na Olomoucku? Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Šalik Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Ahoj, mohl by mě někdo poradit? Mám octu 2002 s originál budíkama se zeleným podsvětlením všeho. Zelenou chci zachovat jenom kdyby mi rafičky na přístrojovce svítili bíle. Půjde to? Diodama? Typ? Děkuji moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Půjde to - jsou tam samostatné ledky pro ručičky - PLCC2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 půjde to, ale možná ti budou konce svítit jinak protože ti to přesvítí podsvit čísel (ale možná ne, přece jen je ten origo podsvit slabý). Je tu toho spousta, stačí si to proletět v tomhle tématu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Listopad 25, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 Ahoj chci se zeptat jak jsou standartně podvíceny kontrolky blinkrů na budíkách jsou tam barevné ledky nebo je barevný podklad a jsou podsvícené bílími ledkami? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Na blinkrech jsou zelené LEDky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alien001 Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 zdarec bombardaci jak se dostanu k obsahu na tom odkazu co jste sem nekdo daval s navodama na predelani barvy podsviceni ovladacu na octavii me se to nechce pootevirat.taky vam to nejde? konkretne tenhle! http://www.skodaocta...cz/Interier.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bluefrog Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Pokud to oteviras v Mozille, tak ti to asi nepujde, zkus to v Exploreru a dej kodovani "Stredoevropske". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 To jako že co nezvládne Mozilla tak IE jo? I blbá Opera Mini.sis mi to otevře ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alien001 Odesláno Leden 18, 2014 Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 mam google a nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alien001 Odesláno Leden 18, 2014 Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 ahoj tak jinak ted sem se tady na tehlech strankach docetl ze to jde vymenit LEDky jen kus za jinej s jinou barvou je to tak?nemusi se tam davat jiny odpor nebo eco takoveho????? a jeste sem na wikipedii nasel ze kazda barva ma jiny odpor tak sem se chtel optat jak to teda je kdyz mam origo zelene podsviceni a chtel bych tam dat bilou a modrou tak jak by to bylo s montazi a odporama jestli moho poprosit poradte ted je to naprd venku zima tak se toho na aute delat moc neda tak sem si chtel udelat vnitrek Predem dekuju za rady! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.