Přejít na obsah

Změna barvy podsvícení

Doporučené příspěvky

U těhle tlačítek mám s bílou problém a to ten, že znak sedačky svítí jinak než stupnice (lehce nažloutle) :angry: je to pravděpodobně spůsobeno světlovodným plastem, ale co s tím nevím :angry:

Dál mi připadá, že spínač výhřevu okna 5dv. svítí jinak než tlačítko pro víčko nádrže. Stejný odpory i stejný LEDky. Každý tlačítko koupený od někoho jinýho, myslíte, že má jinej rok výroby třeba jinej plast a pak to jinak prosvěcuje?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Ahoj, mohl by mi nekdo pomoct? prestala mi svitit zarovka u tlacitka na vyhrev zadniho okna, tak jsem to tlacitko rozdelal a opravdu byla ta zarovka ktera se rozsviti po stlaceni praskla. rozhodl jsem se tam dat Ledku. pripajel jsem k ni 640ohm odpor a cervenou 3mm diodu. problem je ze se nesepne. mohl by nekdo udelat fotku a oznacit + a -? Diky

Odkaz ke komentáři

vim jak zapojit led diodu ale nedari se mi najit + a - na tom konektoru. prijde mi jakoby se v tom nekdo uz hrabal protoze vsechny 3 kontakty jsou pokryty cinem.

//edit: tak uz to mam. on byl spatny kontakt na tom prepinaci. Ale mam jeste jeden dotaz. jak to tlacitko ma fungovat? kdyz je neaktivni tak mi sviti cervene a kdyz ho zmacknu tak se cele ma podsvitit jinak?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
  • o měsíc později...

ahoj tak jinak ted sem se tady na tehlech strankach docetl ze to jde vymenit LEDky jen kus za jinej s jinou barvou je to tak?nemusi se tam davat jiny odpor nebo eco takoveho????? a jeste sem na wikipedii nasel ze kazda barva ma jiny odpor tak sem se chtel optat jak to teda je kdyz mam origo zelene podsviceni a chtel bych tam dat bilou a modrou tak jak by to bylo s montazi a odporama jestli moho poprosit poradte ted je to naprd venku zima tak se toho na aute delat moc neda tak sem si chtel udelat vnitrek Predem dekuju za rady! :palec::palec::palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...